Back to All Events

Najaarscongres 'Dentech'

  • Pathe Ede Laan der Verenigde Naties 150 Ede, GE, 6716 Netherlands (map)
Dentech 1.png

Nu anticiperen op de praktijk van morgen

Digitale innovaties betreden in rap tempo de wereld van de tandheelkundige zorgverlener. Patiënten komen met vragen over E-health, roken E-sigaretten en benutten apps over mondgezondheid. In de dentale industrie zijn 3D-productietechnieken heel vanzelfsprekend, ook hier staat de technologie niet stil. De vraag is niet of, maar hóe u hier adequaat op inspeelt.

De NVvP biedt u met haar najaarscongres 2018 ‘DENTECH’ een interessante kennisupdate, waarmee innoveren snel en doeltreffend lukt. U kunt rekenen op een wetenschappelijk congres met een forse klinische invalshoek: het programma is volledig afgestemd op de dagelijkse praktijk, zoals blijkt uit de onderwerpen van de vier lezingen en één PED-Talk.

Zo wordt u uitvoerig geïnformeerd over de mogelijkheden van E-Health en social media in de tandheelkunde. De risico’s van E-sigaretten komen eveneens uitgebreid aan bod. Qua technologieën krijgen 3D printen, robotica en augmented reality alle aandacht. Ook de airpolisher wordt uitgebrieid toegelicht, waarbij vooral het onderhoud van implantaten volgens deze methode aan de orde komt.

Aanmelden
Is uw interesse geprikkeld? Het volledige congresprogramma plus aanmeldmogelijkheid treft u hier aan. Laat u snel en deskundig bijpraten, tijdens ‘DENTECH’ op 23 november aanstaande in Pathé CineMec in Ede. 

Dentech 2.png
Earlier Event: November 16
ANT Dental Start | 1e bijeenkomst
Later Event: January 17
Dynamisch Keramisch