Back to All Events

Kickstart 2018

  • Theater Amsterdam 5 Danzigerkade Amsterdam, NH, 1013 Netherlands (map)

Are you ready for the next step?

Afgelopen jaar hebben we in het kader van Kickstart 360° de vele mogelijkheden en kansen laten zien die je hebt als startende tandarts: geniet van je vak en blijf tijdens je loopbaan je horizon verbreden. Dit jaar gaan we the next step, en willen we je aanmoedigen vol overgave met je patiënten aan de slag te gaan. 

Laat je inspireren door Sjoerd Smeekens, Erik-Jan Muts, Quoc An Nguyen, Joost Roeters, Ruud Kuijs en Daniel Wismeijer, die je in Theater Amsterdam op het spectaculaire 180° scherm door de hele behandelflow meenemen. 

Verschillende zienswijzen die ieder vanuit hun eigen visie één gemeenschappelijk doel nastreven: de beste zorg voor de patiënt. Van intake tot finish, waarbij we onder meer ingaan op diagnostiek, oplossingen, behandelplanning, technisch handelen, finetuning en marketing.

Theater Amsterdam. DOCKS cruise. SkyLounge by DoubleTree.

De ticketverkoop sluit maandag 14 mei!

Earlier Event: April 20
Henry Schein openhuisdagen 2018