Back to All Events

Cursus 'Leren implanteren' - Implant College

  • Meerdere locaties (map)

Tijdens deze meerdaagse cursus wordt u door ervaren implantologen begeleid naar een kennis- en ervaringsniveau, welke u in staat stelt zelfstandig te implanteren. Hierbij gaan we zoveel mogelijk praktisch aan de slag, zodat uw vaardigheden worden getraind en verfijnd. Ook laten we u meekijken bij een ervaren implantoloog in uw regio en kent het programma aparte onderdelen voor uw assisterende collega’s. Desgewenst kunnen wij u na afloop van het programma in contact brengen met een mentor. Deze kan u en uw team verdere begeleiding bieden bij het starten met implantologie

Kijk voor meer informatie op de website of download de flyer en klik hier.

Direct inschrijven? Klik dan op onderstaande button.
N.B. Alle onderdelen van het programma zijn ook afzonderlijk te boeken